Profile

Join date: Aug 16, 2022

About


PSV wacht dinsdagavond in de eerste wedstrijd tegen Rangers FC voor een plek in de groepsfase van de Champions League niet alleen een geduchte tegenstander, maar ook tienduizenden bloedfanatieke fans. Ronald de Boer speelde tussen 2000 en 2004 voor de Schotse topclub en weet wat de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij te wachten staat.


PSV - Rangers Live


PSV - Rangers Live
PRIJZENGELDPSV speelt dinsdagavond op een ramvol Ibrox tegen Rangers FC en hoopt een uitstekende uitgangspositie te creëren voor volgende week woensdag. Dan moet in Eindhoven in de return kwalificatie voor de Champions League groepsfase worden afgedwongen.


Ruud van Nistelrooij zet de ervaringen uit zijn spelerscarrière in om zijn spelers optimaal voor te bereiden op de eerste wedstrijd tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Volgens de coach van PSV moet zijn ploeg dinsdag in staat zijn om het hoofd koel te houden op het sfeervolle Ibrox.


PSV begint dinsdagavond om 21.00 uur aan de play-off tegen Rangers om een plekje in de groepsfase van de Champions League. De strijd tussen de bevriende trainers Giovanni van Bronckhorst (Rangers) en Ruud van Nistelrooij (PSV). Check hieronder waar je de wedstrijd live op tv kan volgen.


Rangers is op Ibrox nagenoeg onverslaanbaar en misschien is een gelijkspel wel voldoende voor de mannen van Van Nistelrooij. De oud-spits kennende neemt hij daar toch geen genoegen mee.

Hier kijk je live naar Rangers-PSV, de heenwedstrijd van de play-off van de Champions League

[kijken-live] PSV Rangers live op tv en online op tv 16 augustus 2022

More actions