Profile

Join date: Jul 19, 2022

About

Kao rođen i odgojen u Arizoni, uvijek sam https://www.njceh.org/profile/hrkladionica/profile bio izvana i gledao kada je u pitanju legalno sportsko klađenje. Kako bih se kladio s renomiranom i reguliranom kladionicom, morao sam godišnje hodočastiti na zapad u Las Vegas prije svakog otvaranja sezone profesionalne lige.

I POČETKOM 2018.:

Kad je Vrhovni sud SAD-a oborio zakon koji zabranjuje državama izvan Nevade da nude sigurne https://www.smore.com/ewhgx sportske kladionice – sa zavišću sam gledao kako kladioničari u New Jerseyju, Pennsylvaniji i Coloradu uživaju u pokretanju svoje pravne industrije.

Ali sve se promijenilo 9. rujna 2021., kada se Arizona pridružila više od polovice američkih država pokretanjem vlastitog reguliranog tržišta sportskog klađenja. Ovdje možete pročitati više o vrijednim lekcijama naučenim na dan lansiranja.

MOLIM ZABILJEŽITE:

Također želim reći čitateljima https://medium.com/@poleksandrr34/6-na%C4%8Dina-da-pre%C5%BEivite-niz-lo%C5%A1ih-gubitaka-a370e7f7e62 koliko cool mogu biti moderne online sportske kladionice. Ispod ćete pronaći šest dobro osmišljenih promotivnih ponuda koje kladioničarima odmah daju veliku prednost nad kućom.

1. Bilo koji tim osvaja bod (DraftKings)

Nakon što izvršite polog za financiranje svog novog računa za online sportsko klađenje, uvijek provjerite karticu "Promocije" ili "Promocije" na početnoj stranici aplikacije.

NA PRIMJER:

Kada to učinite na platformi kao što je DraftKings, susrest ćete se s dugim nizom ponuda koje vam u biti https://poleksandrr34.substack.com/p/naucite-kelly-criterion-strategiju stavljaju besplatan novac u džep. Oklada "Bilo koja momčad postiže poen" u potpunosti odgovara tome, pružajući kladioničarima najrjeđu prednost u cijelom kockanju - bravu u dobroj vjeri.Uzmite u obzir ovo... posljednji put kad su dvije momčadi u Nacionalnoj nogometnoj ligi (NFL) igrale neriješeno 0-0, Amerikanci su se borili u inozemstvu na ratištima Drugog svjetskog rata. Godina je bila 1943., i bez prisilnih produžetaka za odigravanje, New York Giants i Detroit Lions završili su 60 minuta iscrpljujuće akcije na rešetki izjednačenom rezultatom bez poena.

Uz gotovo 80 godina koje vas dijeli od tog divljeg rezultata 0-0, ulaganje novca na DraftKingsovu karakterističnu okladu "Bilo koja momčad postiže bod" znači da ćete osvojiti svoj ulog bez ikakvog znojenja. Naravno, promotivne ponude poput ove dolaze s nekoliko priloženih nizova, naime komponentom "Uključenje" i https://sites.google.com/view/sportsko-kladenje-posao/ maksimalnim iznosom oklade od 50 USD. Kao što sam rekao, morat ćete posjetiti stranicu "Promocije" kako biste pronašli ponudu, zatim kliknite gumb "Uključi se" da biste aktivirali ono što predstavlja besplatni bonus.

Odatle jednostavno kliknite do izbornika klađenja i stavite maksimalnu okladu od 50 USD na određenu igru. Za svoje potrebe, mogao sam se kladiti i na Arizona Cardinals protiv Minnesota Vikingsa i na Washington Football Team protiv New York Giantsa, za 50 dolara po komadu.

A zar to ne biste znali?

Niti jedna utakmica nije završila u povijesti nevjerojatnim (čitaj: u osnovi nemogućim) rezultatom 0-0. Kao rezultat toga, gledao sam kako mi se saldo na DraftKings računu povećao za 100 USD zahvaljujući jednom od najboljih koncepata klađenja.

2. Super Boost (Caesars Sportsbook)

Govoreći o cool konceptima klađenja, "Super Boost" koji nudi Caesars Sportsbook je sjajan način da velike favorite pretvorite u novčane strane.Kartica "Promocije" na Caesars Sportsbooku - koja je nedavno kupila i preuzela ikoničku softversku platformu William Hilla kao svoju vlastitu - svaki će dan prikazivati ​​nekoliko novih opcija "Super Boost".

NA PRIMJER:

Tijekom neupadljivog rujanskog dana u "dog days" regularnim utakmicama Major League Baseball (MLB), naslagani Houston Astrosi navedeni su kao (-175) favoriti za pobjedu nad svojim državnim rivalima Texas Rangersima.

I dok inače nemam ništa protiv da uzmem veliki favorit za novčane linije, ionako s obzirom na prave okolnosti, bio sam oduševljen kad sam vidio ponudu "Super Boost" na Astrosu. U ovom slučaju, Houstonovi izgledi za novčanu liniju su "pojačani" od (-175) sve do (+100).

Maksimalna oklada na Caesarsovim "Super Boost" listićima je 25 dolara.

Uspio sam brzo udvostručiti dobit od 25 USD. Ali bez promotivne ponude, ta ista oklada od 25 USD na Houston vratila bi dobit od samo 14,29 USD.

OČITO:

Ovo nije besplatna novčana igra poput gore opisane oklade "Score a Point", jer čak i veliki favoriti mogu tu i tamo izgubiti igru. Uz to rečeno, uspjeh u sportskom klađenju je sve o istiskivanju svake posljednje kapi kapitala i prednosti koju možete pronaći.

A s okladom "Super Boost" koju je izdao Caesars Sportsbook, oštroumnim kladiteljima ne manjka dodatnog kapitala na stolu.

3. I za pobjedu i za sve za pobjedu Povećanje kvota (FanDuel)

U aplikaciji FanDuel kladitelji mogu pronaći par zanimljivih opcija "Odds Boost" koje se ujedno koriste i kao dvoboji s dva ili tri tima.


sportska kladionica

More actions